Gezinsfietstocht was zeer geslaagd!


Afgelopen zondag organiseerde de Oranjevereniging Gorssel de Gezinsfietstocht voor jong en oud. Twee jaar geleden regende het de gehele dag en vorig jaar eindigde de fietstocht met een heftige lentestorm, maar dit jaar was het prima weer. En dat bleek ook wel, want maar er waren maar liefst meer dan honderd deelnemers.

De tocht voerde langs de buitengebieden van Gorssel, Epse, Bathmen en Joppe, terwijl ook een stuk van het nieuwe A1 industrieterrein werd aangedaan. Veel deelnemers, die dachten zeer goed op de hoogte te zijn van Gorssel en omgeving, waren zeer verbaasd de route niet te kennen,want de route bleek zeer mooi en bijzonder.

De pitstop halverwege (zie foto) was bij de ijsbaan in Bathmen en daar werden ook eventuele lekke banden gerepareerd. Van die mogelijkheid werd goed gebruik gemaakt.
De deelnemers praatten gezellig met elkaar onder het genot van een drankje en een stukje fruit, waarna de tocht werd hervat. Het merendeel van de fietsliefhebbers eindigde de tocht bij 't Elf Uur met het eten van een smakelijke pannenkoek.

© 2014 Oranje Vereniging Gorssel